Adventní kalendář televize Kuki: Diváci si zdarma rozbalí kolekci stovek filmů na celé Vánoce

Sága Star Wars, klasika Velký Gatsby, nebo české generační drama Bába z ledu. Internetová televize Kuki připravila pro své zákazníky vánoční nadílku v podobě stovek filmů napříč žánry. Vánoční balíčky jsou pro nové i stávající zákazníky zcela zdarma a diváci si je mohou postupně rozbalovat už od první adventní neděle 1. prosince.

Adventní kolekce filmů a pohádek není potřeba samostatně objednávat nebo nastavovat. Každý divák ji najde automaticky ve své Kuki na předních pozicích sekce Seriály. „Každou adventní neděli zpřístupníme další balíček s filmy konkrétních žánrů. Hned 1. prosince to budou české filmy, 8. prosince akční filmy, 15. prosince komedie a romantika a 22. prosince se můžou nejen děti těšit na české a animované pohádky,“ popisuje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák.

V nabídce se objeví nestárnoucí klasiky jako krotitelé duchů, Pulp Fiction, nebo série Bondovek a filmů s Jean Paulem Belmondem, ale i úspěšné filmy posledních let jako Malý princ nebo Hotel Transylvania. Celkem si diváci vyberou z 360 filmů. Ani filmoví fanoušci, kteří přes svátky nebudou mít čas relaxovat, o své oblíbené filmy nepřijdou. Kuki adventní nabídka zůstane k dispozici až do 26. ledna.

Filmové balíčky Kuki nabízí pro své zákazníky jako dárek. „Kolekce žánrů jsou proto dostupné i klientům, kteří běžně nemají zaplacenou službu Navíc seriály. Jediná podmínka je mít zpřístupněný kanál, ze kterého je nahrávka pořízena,“ dodává Tovarňák.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *