Zubří v rámci Jasenka Festu přivítá Vlastu Redla se svou kapelou

Padesáté výročí koncertního působení si letos připomíná moravský zpěvák, textař, skladatel a multiinstrumentalista Vlasta Redl. Jednou ze zastávek, do které v rámci svého koncertního turné zavítá, bude Zubří nedaleko Nového Města na Moravě, kde bude hlavní hvězdou Jasenka Festu ve stejnojmenném rekreačním areálu. Koncert se uskuteční v sobotu 17. června od 19:30 hodin.

Premiérový, nultý ročník Jasenka Festu v malebném prostředí přírodního areálu rekreačního střediska Jasenka v Zubří u Nového Města na Moravě přivádí na jeho jeviště jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény – Vlastu Redla. Letošní sezona se pro jednoho z nejvýznačnějších českých písničkářů nese v duchu 50. výročí jeho koncertního působení.

Kromě koncertu také bohatý doprovodný program

Areál Jasenka nabízí návštěvníkům kromě kulturního zážitku také možnost ubytování přímo v areálu, který disponuje kapacitou 98 lůžek. Od dvanácti hodin bude pro hosty připravený doprovodný program, na své si přijdou děti. V areálu je totiž k dispozici celá řada hřišť. Zasportovat si mohou milovníci tenisu, plážového volejbalu, nohejbalu nebo různých míčových sportů. Pro nejmenší bude připravena opičí dráha. Cena vstupenky pro dospělou osobu v předprodeji je 280 korun na místě pak bude stát 400 korun.

Provozovatelem areálu, a zároveň organizátorem Jasenka Festu, je brněnská městská společnost STAREZ – SPORT, a. s.. „Rádi bychom vytvořili z Jasenka Festu každoroční tradici. Od akce si slibujeme aktivně a zároveň pohodově strávené sobotní odpoledne nejen pro rodiny, které vyvrcholí koncertem velikána české hudby Vlasty Redla,“ uvádí Michaela Dittrichová, tisková mluvčí ze společnosti STAREZ – SPORT a dodává:

Rekreační středisko Jasenka je pro tyto příležitosti jako stvořené. Nejste-li místní, můžete si koncert vychutnat až do samého konce a přenocovat v hotelovém domě nebo v rekonstruovaných chatkách přímo v našem areálu. Kromě aktivního vyžití je návštěvníkům k dispozici i restaurace, kde si můžete pochutnat na tradiční české kuchyni,“ uzavírá Michaela Dittrichová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *