Náušnice podle slavných? Vsaďte na diamanty jako Meghan Markle nebo se ozdobte českou originalitou

Známé osobnosti ze světa filmu, hudby nebo třeba královského paláce jsou obvykle vděčným zdrojem inspirace, ať už se jedná o diety, životní styl nebo módu. Pojďme však tentokrát nechat stranou jejich světonázor a oblíbené boty a posviťme si na to, čím zdobí své ušní lalůčky!  

Vévodkyně Meghan 

Manželka prince Harryho je známá svou oblibou minimalistických šperků, zároveň si potrpí na luxus. Co se týká šperků, evidentně si oblíbila losangeleskou designérku Adinu Reyter, jejímiž náušnicemi si ozdobila uši hned několikrát. Díky tomu se z vcelku neznámé šperkařky stala špička. Tyto jemné náušnice ze 14karátového žlutého zlata se třemi diamanty v celkové hmotnosti 0,15 karátů si můžete pořídit na eshopu a vyjdou vás na přibližně 700 dolarů, tedy necelých 15 tisíc korun. 

 Prohlédnout si je můžete zde.  

Princezna Kate 

 U modré krve ještě chvíli zůstaneme. Princezna Catherine, švagrová vévodkyně Meghan, se může pochlubit vytříbeným vkusem. Přestože má díky svému postavení na výběr z obrovské plejády náušnic, z nichž mají některé s ohledem na jejich historii prakticky nevyčíslitelnou hodnotu, ráda sáhne i po dostupnějších kouscích. V tomto duchu překvapila i na letošních udíleních cen BAFTA, kam vynesla výrazné náušnice ve tvaru tří květů z obchodního řetězce Zara. Jejich cena je 18 liber, tedy v přepočtu asi 600 korun. 

Prohlédnout si je můžete zde. 

 Emma Watson 

Emma Watson již tradičně patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Zároveň se o ní ví, že fandí udržitelnosti a originalitě, vedle velkých módních domů tak často podporuje i malé podniky a výrobce. Ačkoliv je často spatřena zcela bez náušnic, případně jen s drobnými perlovými peckami, jako na letošním Wimbledonu, čas od času sáhne i po výraznějších špercích. Například na Earthshot Prize ceremony v Londýně si uši ozdobila náušnicemi z kolekce designéra Harrise Reeda pro značku Missoma. S prvky perel, hvězd, měsíce a kříšťálu byly doslova opulentní. Pořídit se dají na eshopu od 315 liber, tedy v přepočtu za 8 700 korun. 

Prohlédnout si je můžete zde. 

Nikol Švantnerová 

Ze světového červeného koberce se volně přesuneme do českých krajin. Modelka Nikol Švantnerová i letos přijala pozvání na karlovarský filmový festival, kam vynesla diamantové šperky z kolekce Alo diamonds Dream Waterfall. Stylové náušnice jsou z bílého zlata osazené diamanty. Na běžné nošení nejsou, jejich cena se pohybuje v rozmezí 500 tisíc až dva miliony korun.  

Prohlédnout si je můžete zde 

Dominika Šťovíčková alias MamaDomisha 

 Influencerka a podnikatelka Dominika Šťovíčková, známější jako MamaDomisha, pociťovala v oblasti trendy českých náušnic takovou díru na trhu, že se před dvěma lety rozhodla vytvořit vlastní značku USHI. Staví na ryzí českosti a originalitě – Dominika sama tvoří návrhy a ty následně prochází rukama nejlepších českých zlatníků z Liberecka. Od té doby na ní jiné ozdoby uší nespatříte, sama je svým častým nošením bez ohledu na oblast, ve které právě žije, testuje. Model Circle z nové kolekce Selflove na sobě měla i během natáčení nejnovějšího klipu zpěváka Pavla Callty Vrásky z lásky. Náušnice pořídite za 1 660 korun. 

Prohlédnout si je můžete zde.  

 

Monika Marešová 

Stylová manželka Leoše Mareše často nosí decentní a jemné náušnice, například sestavu několika drobných kroužků za sebou. Za dceru Alex však od svého manžela dostala podle tradice nový kousek, a to rovnou od Cartiera. Dvě panteří hlavy z bílého zlata s onyxovým nosem a smaragdovýma očima seženete za milion a stošedesát tisíc korun. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *