Léto v pohodě? Léto na zahradě!

I na vlastní zahradě či terase lze prožít báječnou letní dovolenou. V době pandemie si Češi oblíbili pergoly a altány a poptávka po nich neutuchá ani letos. Pořiďte si do nich nebo na zahradu kvalitní nábytek a užívejte si chvíle pohody. Děti se zase krásně vyřádí na vlastním pískovišti, v bazénku nebo pod stanem.

Zjistili jste během covidových opatření, že letní dovolená v poklidu na vlastní zahradě či terase není vůbec špatná a klidně si ji letos zopakujete? Směle do toho! Nejenže si ušetříte nervy, ale nejspíš i finance, což se v aktuální nepříliš ekonomicky příznivé době hodí. Peníze ušetřené za letenky a hotely můžete použít na trvalejší investice: například na opravdu relaxační a „prázdninové“ zařízení zahrady.

Nábytek, lehátka, slunečník a pohoda může začít

V posledních letech stále roste poptávka po zahradních pergolách a altánech. Kryté posezení například s letní kuchyní nebo grilem, houpacími sítěmi nebo závěsnými křesly a zahradním nábytkem je jako stvořené pro chvíle pohody s rodinou a přáteli. Zahradní nábytek ovšem nemusíte umísťovat jen pod zastřešení, odolné plastové, ale i dřevěné kousky mohou stát i pod širým nebem. „Plastový zahradní nábytek bývá odolný dešti i UV záření, kvalitně naimpregnované a lakované dřevěné kousky vám také poslouží dlouhé roky. Dřevěný nábytek krásně vynikne především v rustikálně pojaté zahradě s bujnou zelení nebo pod korunami stromů,“ dává tip Magda Jandová, brand manažerka e-shopu Astoreo.cz, který nabízí produkty pro útulný domov i pohodu na zahradě či terase. K zahradnímu nábytku si nezapomeňte pořídit pohodlné polstry a sedáky. Rozhodně investujte i do praktických přenositelných slunečníků, které můžete umístit kamkoliv na zahradu podle potřeby.

Dětský svět rovnou za domem

Kouzelné zázemí můžete na terase nebo zahradě snadno vytvořit i dětem. Bazének je v létě jednoduše nutností, ty nejmenší určitě potěšíte pískovištěm nebo houpačkou, ať už klasickou, nebo v podobě houpacího kruhu. Větším dobrodruhům pak jistě přijde vhod stan. A aby měly děti i vlastní zahradní relaxační koutek nebo místo, kde si mohou na čerstvém vzduchu malovat nebo jinak tvořit, pořiďte jim i vlastní židličky nebo soupravu laviček a stolku.

 

Prázdniny budou na zahradě!

 

Sestava nábytku SALEMO

Elegantní a komfortní sestava nábytku SALEMO vynikne na každé zahradě či terase. Souprava v oblíbené imitaci ratanu se skládá ze dvou křesel, třímístné lavice a stolu. Součástí jsou i pohodlné podušky v barvě konstrukce. Stůl poslouží i jako praktický úložný box. Konstrukce nábytku je lehká a zároveň stabilní. Nábytek se velmi snadno udržuje a navíc je vysoce odolný proti UV záření a povětrnostním vlivům. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 11 499 Kč

Odkaz na produkt zde.

Zahradní dřevěná souprava BRAVO

Zahradní dřevěná souprava BRAVO je jako stvořená pro chvíle pohody v zahradě. Sada dvou lavic a stolu je vyrobena z impregnovaného borovicového dřeva s lakem v barvě dubu, podnože jsou kovové. Stůl jednoduše složíte pro snadné uskladnění nebo převoz. Použité dřevo nese certifikát FSC, který zaručuje původ z šetrně obhospodařovaných lesů. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 8 699 Kč

Odkaz na produkt zde.

Dřevěná houpačka SYLVA

Dřevěná houpačka pro 3 osoby potěší malé i velké. Je vyrobena z borovicového dřeva a opatřena kvalitní impregnací. Součástí je praktická stínicí stříška z odolného polyesteru. Použité dřevo nese certifikát FSC, který zaručuje původ z šetrně obhospodařovaných lesů. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 7 599 Kč

Odkaz na produkt zde.

Naklápěcí slunečník Basic Lift Neo

Když je slunečních paprsků už příliš, není nad praktický slunečník. Slunečník Basic Lift Neo má obdélníkovou střechu a nabízí možnost naklápění i výškového nastavení. Tělo je vyrobeno z hliníku, vzpěry ocelové, potah z polyesterové tkaniny. Potah je vodoodpudivý a má dobrou ochranu proti UV záření 50+. Díky své velikosti je vhodný i na balkón či menší terasu. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 2 989 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

Pískoviště s lavičkami

Soukromá pláž pro vaše děti. Potěšte své nejmenší pískovištěm, kde mohou rozvíjet svou kreativitu. Jednoduchým odklopením horních dvou dílů vytvoříte na obou protilehlých stranách lavičky, které udělají hru ještě pohodlnější. Pískoviště je vyrobené z impregnovaného borovicového dřeva s certifikátem FSC, který je zárukou původu z obhospodařovaného lesa s přísnými ekologickými a sociálními požadavky. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 2 299 Kč

Odkaz na produkt zde.

Nafukovací bazén Family

Nafukovací bazén Family s pevnou vinylovou konstrukcí a velkorysou velikostí nadchne každého a stane se dějištěm mnoha hodin dětských vodních radovánek nebo osvěžující relaxace dospělých. Bazén má dvě nafukovací komory s pojistnými ventily pro nafouknutí a vypuštění vzduchu. Vnitřní délka je 1,96 m s přibližnou hloubkou 36 cm. Vypouštění bazénu usnadňuje vývod na dně. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 799 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *