Galerie Vaňkovka chystá soutěž o výlet do Salcburku. Trojice výherců poletí privátním letounem Pilatus PC – 12

Let privátním letadlem s přípitkem na palubě a odpoledne v Salcburku zakončené večeří v restauraci oceně né michelinskou hvězdou. O tuto i další ceny budou moci soutěžit návštěvníci brněnské nákupní Galerie Vaňkovka. Soutěž potrvá od 9. do 31. května, slosování o hlavní cenu se uskuteční 2. června .

„Pro zapojení do hry stačí v průběhu soutěže nakoupit v min im ální hodnotě 1000 korun, a to v kterékoliv prodejně nákupního centra ,“ říká Tomáš Knop , ředitel Galerie Vaňkovka. Po předložení účtenky hosteskám v soutěžním studiu v obchodní pasáži bude zájemce zaregistrován do slosování o postup do finále. „Registr ovat přitom lze neomezený počet účtenek, s každým nákupem tak šance na výhru roste , “ dodává Knop. Zájemce navíc při registraci automaticky obdrží drobný dárek.

Ze všech zaregistrovaných vstupenek bude po skončení soutěže vylosováno třicet šťastlivců. Ti se 2. č e rvna zapojí do slosování o třicet výher . Tři soutěžící získají hlavní cenu : zážitkový den v Salcburku pro sebe a doprovod, na který je dopraví soukromý letoun Pilatus PC – 12 s občerstvením a přípitkem na palubě.

Harmonogram zážitkového dne:
– cesta privátním letadlem Pilatus PC – 12 z Brna do Salcburku
– parkování letadla na Apron East u muzea Hangar – 7
– taxi transfer do centra a kavárny s občerstvením ve formě kávy a tradičního zákusku
– odpoledne dle vlastního přání
– prohlídka muzea Hangar – 7
– degustační večeře v resta uraci Ikarus oceněné michelinskou hvězdou
– odlet zpět do Brna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *