Dárek od srdce na Den matek? Výšivka na míru potěší fitness maminku i královnu kuchyně

Na 8. května letos připadá oblíbený Den matek. V tuzemsku ho slaví více než polovina lidí. Maminky se v tento den mohou nejčastěji těšit na kytici, ale i dárky. Svou lásku maminkám výborně dáte najevo osobním dárečkem na míru. Personalizované dárky jsou totiž čím dál populárnější. Třeba krásnou výšivkou na přání můžete opatřit ledacos – od trička či zástěry až po ručníky a deky.

Druhou květnovou neděli se u nás už od roku 1923 tradičně slaví Den matek. Letos připadá na 8. května. Tento krásný svátek je rozšířen po celém světě a lidé jej slaví různě – někde se na počest maminek konají velké rodinné oslavy, jinde jsou mámy rozmazlovány celodenní péčí. U nás, ale třeba i v Rakousku nebo Německu jsou maminky nejčastěji obdarovány květinami, dobrotami nebo menšími dárky, od dětí často vlastnoručně vyrobenými. Podle letošního průzkumu společnosti Provident Financial slaví Den matek 55 % dospělých Čechů, což je více, než kolik jich slaví například populární Valentýn.

Dárek od srdce s výšivkou na přání

Péče a láska maminek je jedinečná, a proto by i dárky pro ně k jejich slavnostnímu dni měly být ideálně jedinečné a od srdce. Zkuste letos maminky ve své rodině – ať už partnerky, nebo své vlastní mámy – potěšit personalizovaným dárečkem. Při výběru se zaměřte na jejich zájmy, osobnost, oblíbené značky. Anebo na to jděte přes úpravy dárků na míru: velmi oblíbená je například výšivka na přání. „Strojové výšivky lze aplikovat na řadu textilních dárků. Odolná výšivka může nést podobu jména, přezdívky, krátkého vzkazu, citátu, iniciál nebo dat narození dětí nebo i obrázku. Z obyčejného trička či třeba ručníku tak lze snadno vytvořit personalizovaný dárek pro konkrétního člověka, které jen tak někdo jiný mít nebude,“ dává tip Magda Jandová, brand manažerka e-shopu Astoreo.cz, který nabízí produkty pro domácnost i zahradu a u řady textilních produktů nabízí i výšivku na zakázku.

 

S láskou každé mamince

 

Pro maminku šéfkuchařku

Kuchyňská zástěra s vlastní výšivkou

Kuchyňská zástěra je slušivou ochranou oděvu při vaření a pečení. Vyšité jméno, krátký vzkaz (do 12 znaků) nebo obrázek podle vašeho přání ji povýší na jedinečný dárek od srdce. K dostání ve 4 barevných provedeních. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 429 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

 

 

 

 

Pro fitness maminku

Fitness ručník s vlastní výšivkou

Lehký, super měkký a k pokožce příjemný fitness ručník udělá radost každé fyzicky aktivní mamince, ať už cvičí ve fitku, nebo doma v obýváku. Materiál má ultra absorpční schopnosti a zároveň je rychleschnoucí a odolný proti pachům. Vyšít si na ni můžete nechat jméno obdarované, krátký vzkaz (do 12 znaků) nebo obrázek. K dostání v 6 barevných provedeních. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 399 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

Pro nastávající nebo novopečenou maminku

Dětský set Medvídek s vlastní výšivkou

Krásný dětský set ve 3 barevných variantách doplní každou výbavičku pro děťátko. Sada obsahuje měkkou deku a usínáček a chrastítko s hlavičkou medvídka. Na deku podle vašeho přání vyšijeme jméno miminka, doplnit lze i datum narození. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 569 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

Pro babičku

Útěrka s úchytkou s vlastní výšivkou

Praktických utěrek není v domácnosti nikdy dost. Kvalitní utěrka ze 100% bavlny s všitým kroužkem na zavěšení a navíc s vlastní výšivkou na přání potěší každou hospodyňku. K dostání ve 4 barevných provedeních. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 229 Kč

Odkaz na produkt zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *