Centrem Brna projde zástup modelek a modelů. Fashion Show ve Vaňkovce nabídne pohled do zákulisí přehlídkových mol

Nahlédnout pod pokličku příprav módních přehlídek umožní divákům Fashion Show v Galerii Vaňkovka. Akce se v brněnském obchodním centru uskuteční v pátek 14. října od 9 do 19 hodin. Její součástí budou dva slavnostní průvody více než tří desítek modelek a modelů, které se vydají z Vaňkovky přes centrum Brna až na náměstí Svobody. Celá show proběhne pod moderátorskou taktovkou herce Miroslava Šimůnka.

Na běžných módních přehlídkách má divák možnost vidět až samotný výsledek, který prezentují profesionálové na přehlídkovém mole. „Na chystané Fashion Show v Galerii Vaňkovka si však veřejnost zblízka prohlédne právě to, co obvykle zůstává očím skryto. Budou pro ni připraveny ukázky komentovaného stylingu, profesionálního líčení, tvorby jedinečných módních účesů a mnoho dalšího,“ přibližuje Tomáš Knop, ředitel Galerie Vaňkovka.

Veškerým děním provede návštěvníky herec a moderátor Miroslav Šimůnek. Kromě něj se na akci diváci setkají i se stylistkou České televize Jarmilou Krahulcovou či s profesionály z renomované Make-Up Institute Prague. Zájemci budou rovněž moci blíže nahlédnout do umění tvorby fashion videí. Ochuzeni nebudou ani o samotnou módní přehlídku. I zde uvidí řadu známých tváří.

„Jmenovitě například Miss Universe Czech Republic 2021 Karolínu Kokešovou, tanečnici z pořadu Tvoje tvář má známý hlas a účastnici Love Islandu Tess Lojkáskovou nebo Miss Czech Republic 2016 Nikolu Uhlířovou,“ uvádí Veronika Kočová z filmového a reklamního studia Epicture, které akci spolupořádá.

Po prezentaci podzimní a zimní módy přímo na pasáži nákupního centra se následně 35 modelek a modelů vydá na průvod do centra Brna. „První zástup vyrazí nejdříve po 12:30, druhý pak po 16:15. Z Galerie Vaňkovka vyjdou modelky a modelové přes kamennou lávku směrem k podchodu pod nádražím. Z něj následně jezdícími schody vyjedou na ulici Josefskou, ze které se napojí na Masarykovu. Tou bude průvod pokračovat až na náměstí Svobody. V obchodním centru navíc celý průběh odvysíláme na velkoplošných LED totemech,“ doplňuje Tomáš Knop.

Fashion Show se v nákupním centru uskuteční v pátek 14. října od 9 do 19 hodin. Vstupné na ni je zdarma. Zároveň může veřejnost na instagramovém profilu Galerie Vaňkovka až do konce měsíce soutěžit o poukázky na nákupy v hodnotě až 15 tisíc korun.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *