Zkusíte i vy trendy twinning? S maminkou a dcerou své outfity ladí i Lucie Benešová

Je vám vaše dcera nebo maminka nejlepší kamarádkou? Ukažte to módou! Trend twinningu, tedy sladěného oblečení matek a dcer je v kurzu. S maminkou a dcerkou se ráda sladí i herečka Lucie Benešová, která si vztahy mezi „holkami“ ve své rodině nemůže vynachválit. Vyrazte jako ona na dámskou jízdu se svou mamkou i dcerou a na cestu si přibalte sladěné letní šaty.

Víte, co je to twinning? Tento módní trend je v posledních letech hitem internetu. Jeho název pochází z anglického slova „twin“ neboli dvojče a jde jednoduše o dokonalé sladění outfitů. Populární je zejména u maminek s malými dcerkami, často jej ale uplatňují například i dvojice kamarádek. Vhodně zvolené vyladěné oblečení, které sluší jak mamince, tak dceři, působí svěže, zábavně a podtrhuje krásný vztah mámy a dcery. A jelikož trend twinningu roste, rozhodně se jej nemusíte bát ani v případě, že vaše dcerka je už spíše mladá dáma nebo když jste v roli dcery vy sama!

Sladěný neznamená nutně uniformní

Pro „generační“ ladění se hodí hlavně nadčasová móda, která mladým slečnám zbytečně nepřidá roky a nepůsobí na nich usedle, a naopak na maminkách nevypadá nepatřičně. „Pokud s dcerou nemáte příliš podobný vkus, a přesto si chcete užít legraci a sladit se, mnohdy stačí jen zvolit stejné barvy a vzory, podobné materiály nebo sáhnout po stejném doplňku. Chce-li třeba dcerka ‚vynést‘ džíny a obyčejné bílé tričko, může se maminka sladit do bílých šatů, které doplní džínovou bundou,“ dává tip Jana Vytisková, brand manažerka zásilkového obchodu a e-shopu Blancheporte, jenž se zaměřuje na dostupnou francouzskou módu, kterou nabízí v široké škále velikostí, takže si vybere celá rodina. Ideálním mezigeneračním vzorem zejména teď v létě jsou květinové potisky. Na maminkách vypadají svěže a romanticky, děvčatům dodávají šmrnc mladých dam. Univerzální a nadčasové jsou také proužky nebo puntíky.

S mámou a dcerou se ladí i Lucie Benešová

S dcerou Larou nebo maminkou Jiřinou se ráda ladí i oblíbená herečka Lucie Benešová. „S maminkou máme velmi podobný vkus. Líbí se nám nadčasová móda, která je šik a podtrhuje ženskost. Milujeme šaty a rády se sladíme. A jsem ráda, že i dcerka se mnou často ‚drží basu‘ a nebrání se třeba mému oblíbenému romantickému či boho stylu,“ prozrazuje herečka. Sama má se svou maminkou opravdu krásný a pevný vztah a každou chvíli s ní něco podniká. „Máma je moje nejlepší kamarádka. Pokaždé, když jsme spolu, je to o velké pohodičce a legraci. Ženskou energii mám moc ráda. Jak my s mamkou říkáme: Matka s dcerou i čerta sperou,“ říká Lucie Benešová, která se snaží být skvělou kamarádkou i svým dcerám. Hodně času teď tráví hlavně s nejmladší Larou. A svou maminku přibírá do party. „Nedávno jsme si všechny tři společně udělaly dámskou jízdu vlakem k moři do Itálie a moc jsme si to užily,“ prozradila Benešová.

Móda pro všechny „holky“ v rodině

Podívejte se, jak sladěné outfity sluší Lucii Benešové, její dceři Laře a mamince Jiřině.

Volánové šaty s potiskem

Elegantní šaty z lehoučkého voálu jsou krásným letním kouskem, v němž zazáří dáma každého věku. Praktický ¾ rukáv s ozdobným volánkem, rovný spodní lem a nabírání v pase. Objednávejte v katalogu či na e-shopu blancheporte.cz, odkaz zde.

Cena: od 1390 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bílé šaty se zlatým potiskem

Volánové detaily, macramé, krajka, zlatý potisk. Tyto romantické letní šaty z lehkého bavlněného plátna si prostě zamilujete. Objednávejte v katalogu či na e-shopu blancheporte.cz, odkaz zde.

Cena: od 1230 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noční košile a pyžamo s puntíky

Vyrážíte s dcerou na dámskou jízdu? Přibalte si sladěné spací úbory! V lehké 100% bavlně budete spát opravdu jako v bavlnce.

Noční košile s puntíky

Objednávejte v katalogu či na e-shopu blancheporte.cz, odkaz zde.

Cena: od 599 Kč

Pyžamo se šortkami s potiskem puntíku

Objednávejte v katalogu či na e-shopu blancheporte.cz, odkaz zde.

Cena: od 679 Kč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *