Všechny dárky najednou a z pohodlí domova? Podívejte se na tipy Lucie Benešové

Udělejte si letošní Vánoce obzvlášť pohodové a nakupte dárky pod stromeček s předstihem a z pohodlí domova přes internet. Inspirovat se můžete tipy oblíbené herečky Lucie Benešové, která je tváří e-shopu Astoreo. A pokud chcete nadělit překvapení na celý advent, vsaďte na nápadité adventní kalendáře!

Nenechejte letos nic náhodě a vánoční dárky nakupte včas. Jelikož pandemie covidu opět sílí a nelze s jistotou předpovědět, co nás na Vánoce čeká, jsou sázkou na jistotu nákupy po internetu. Pokud vás „googlování“ příliš nebaví, existují i e-shopy, ve kterých rovnou nakoupíte dárky pro celou rodinu. „Já letos určitě alespoň část dárků nakoupím na Astoreo, protože tam mají plno opravdu krásných věcí. Mám ráda dárky praktické, ale takové, co jdou od srdce. Moc se mi líbí třeba možnost nechat si na ručníky, deky nebo oblečení udělat personalizovanou výšivku. Takový dárek je pak opravdu originál,“ dává tip herečka Lucie Benešová, která vánoční atmosféru miluje a každý rok se snaží své milované něčím překvapit.

S překvapením nemusíte čekat až pod stromeček

Překvapení k Vánocům jednoduše patří, a to nejen až na Štědrý den. Užít si každý den malé překvapení a malou radost po celý adventní čas pomohou i oblíbené adventní kalendáře, které se v posledních letech stávají čím dál žádanějšími „předvánočními“ dárky. „Adventní kalendář je báječná pozornost, díky níž se obdarovaný opravdu naladí na adventní atmosféru a užije si celé období od začátku prosince až po Štědrý den,“ popisuje Magda Jandová, brand manažerka e-shopu Astoreo.cz, kde najdete praktického dárkového rádce pro všechny generace i nabídku originálních adventních kalendářů. Dnes se už zdaleka nejedná jen o „okýnka“ s čokoládkami. Na trhu jsou dostupné nejrůznější varianty adventních kalendářů, ty pro děti mohou obsahovat třeba hračky a doplňky k nim, různé kreativní balíčky nebo dětskou kosmetiku. Pro dospělé jsou pak k dispozici adventní kalendáře s různými delikatesami, čaji, kávou, kosmetikou a dekoracemi a tak dále.


Tipy Lucie Benešové na dárky pro celou rodinu

Adventní kalendář WINTER SPA

Dopřejte svým blízkým nádherně relaxační předvánoční čas. Adventní kalendář WINTER SPA je plný kosmetických překvapení, které okouzlí vůní borovicového jehličí a zemních bobulí. Krásné balení se zimním dekorem obsahuje 24 pozorností. Koupíte na Astoreo.cz.

Cena: 999 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

 

 

 

Pro babičku:

Koupelový set WINTER MAGIC v dárkovém boxu

Kvalitní kosmetika pro péči o tělo s vůní vanilky dopřeje ty nejkrásnější a nejvoňavější odpočinkové chvíle. Vše v luxusním zlato-bílém designu a zabaleno ve stylovém vánočním boxu. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 369 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

 

Pro dědečka:

Přenosné rádio Philips TAR1506

Skvělé kapesní analogové rádio poslouží nejen doma, ale třeba i při práci na zahradě nebo na rybách. Vejde se do kapsy, překvapí čistým a kvalitním zvukem i tradičním designem. Poslouchat lze i přes sluchátka. Provoz na 2 AAA baterie. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 549 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

 

Pro manžela:

Pánský zimní set NORDIC SEA

Módní zimní set pro každého muže, který chce i za mrazivého počasí vypadat stylově. Sada obsahuje pánskou zimní čepici, žebrovanou pánskou šálu a pánské zimní rukavice. Vše vysoce hřejivé a v moderním provedení. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 569 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

Pro syna:

Bluetooth sluchátka PHILIPS TAH4205

Parádní bezdrátová sluchátka s tlačítkem pro zvýraznění basů pro ještě lepší hudební zážitek. Díky plochému sklopnému designu se hravě vejdou i do každého batohu. Jejich stylovost ještě zvyšuje atraktivní matné provedení. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 1 399 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

Pro dceru:

Mikina s výšivkou

Extra pohodlná mikina s kapucí a klokaní kapsou, v níž se navíc ukrývá skvělá vychytávka – skrytý otvor na protažení kabelu sluchátek! A jelikož na ni můžete nechat vyšít třeba jméno nebo obrázek, bude mít vaše malá slečna ve svém šatníku skutečně originální kousek. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 529 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

 

Pro ty nejmenší:

Dětský kufřík kuchyňka

V praktickém kufříku najdou vaši malí kuchaři a kuchařky vše potřebné pro své kulinářské hry. Vše ve veselých barvách a z odolného plastu. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 399 Kč

Odkaz na produkt zde.

 

 

Pro kamarádku:

Manikúra Albi – mandala

Vše potřebné pro péči o nehty v krásně barevném pouzdře s oblíbeným motivem mandaly. Pohodlně se vejde do každé kabelky. Koupíte na Astoreo.cz.

 

Cena: 199 Kč

Odkaz na produkt zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *