Prague mussel week nabídne jedinečné mušlové delikatesy. Zapojí se Les Moules, Bruxx i Grandhotel Pupp

Týden od 21. do 27. září bude v desítkách restaurací patřit holandským slávkám. Druhý ročník festivalu Prague mussel week nabídne zvýhodněná mušlová menu připravená skutečnými kulinářskými esy. Zapojí se například Les Moules, Bruxx či Grandhotel Pupp. Recepty na slávkové pochoutky od šéfkuchařů zapojených restaurací budou dostupné i na webu PMW.

Druhý ročník food festivalu Prague mussel week se blíží. Všichni zájemci o mořské plody mohou ve dnech 21. až 27. září zamířit do několika desítek pražských restaurací a pochutnat si na speciálních mušlových menu. Na webu praguemusselweek.cz na ně navíc čeká voucher na 1+1 porci slávkových delikates zdarma. Voucher si lze na stránkách akce vygenerovat již od 1. září.

Speciální menu, jejichž hlavní ingrediencí jsou holandské slávky, ovšem letos nabídnou i gastro podniky mimo Prahu, například karlovarský Grandhotel Pupp. „Z pražských restaurací se do festivalu zapojí mušlové špičky jako Les Moules, Bruxx či Blue Fjord. Slávky bude možné ochutnat také v deseti provozovnách Perfect Canteen. Nově se mezi partnery festivalu zařadila značka Bohemia Sekt, na zájemce tak ve vybraných restauracích čeká speciální menu doplněné o tuzemské nejoblíbenější šumivé víno,“ prozrazuje Jan Škoda, corporate PR & Marketing Manager společnosti HOPI HOLDING, a. s., jež festival pořádá. Ti, kdo upřednostňují domácí přípravu svých jídel, pak na webu festivalu najdou exkluzivní recepty od šéfkuchařů zapojených podniků. Vyzkoušet tak mohou slávkové delikatesy třeba podle Tomáše Malíška z Les Moules či Zdeňka Křížka a Karla Kaše, mentorů soutěže KU Young Chef.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *