Největší svatební veletrh v Brně započal výstavou svatebních šatů v Galerii Vaňkovka

V pátek 17. a sobotu 18. ledna se v prostorách u Galerie Vaňkovka odehraje jubilejní 10. ročník největšího brněnského svatebního veletrhu Svatební SHOW. Na první body programu se ale návštěvníci nákupního centra mohou těšit už teď. Od minulého týdne je v pasáži ke zhlédnutí výstava svatebních šatů. Zájemci navíc budou moci vybrat nejkrásnější z nich a zapojit se tak do soutěže o atraktivní ceny.

Svatební sezóna se kvapem blíží a budoucí novomanželé mohou načerpat inspiraci ke svému velkému dni na svatebních veletrzích. Největší brněnský veletrh s názvem Svatební SHOW se už v lednu odehraje v prostorách u Galerie Vaňkovka i přímo v pasáži nákupního centra.

„Samotný dvoudenní veletrh se koná 17. a 18. ledna, první soutěže se ale mohou naši návštěvníci zúčastnit už nyní. V Galerii Vaňkovka se koná předveletržní výstava svatebních šatů. Lidé pak mohou hlasovat pro ty nejkrásnější, čímž se automaticky zapojí do slosování o atraktivní ceny,“ popisuje Jan Borůvka, ředitel nákupní galerie. Kromě svatebních šatů jsou zde k vidění také dvě svatební limuzíny.

Program plný svatební inspirace

Na veletrhu čeká na zájemce kromě atraktivních soutěží i velká dávka inspirace, přehlídka nepřeberného množství dodavatelů a také zajímavý program. Dvoudenní akcí diváky provede modelka a moderátorka Eliška Bučková, hudební doprovod zajistí DJ Schaff či duo Sing Brothers. Módní přehlídky luxusních salonů předvedou modelky a modelové DFC fashion club v čele s MISS ČR 2018 Ivetou Maurerovou. Herci z Městského divadla Brno vystoupí s představením MAMMA MIA! plným muzikálových hitů skupiny ABBA.

Více podrobností o programu svatebního veletrhu naleznete na stránkách Galerie Vaňkovka a na www.svatebnishow.cz.

Harmonogram programu v pasáži Galerie Vaňkovka

Pátek 17. 1.

15:30 Písně z muzikálu MAMMA MIA! v podání DAGMAR KŘÍŽOVÉ z MdB

Módní přehlídka společenských šatů svatebního salonu NAÏVE

15:45 ELIŠKA BUČKOVÁ zpěv

Sobota 18. 1.

13:30 Písně z muzikálu MAMMA MIA! v podání MARKÉTY SEDLÁČKOVÉ z MdB

Módní přehlídka společenských šatů svatebního salonu NAÏVE

13:45 SING BROTHERS hudební vystoupení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *