Campus Square daroval vánoční dárky dětem z dětského domova

Brněnský Campus Square se rozhodl zpříjemnit letošní Vánoce dětem z dětského domova Brno, Jílová. Centrum tradičně pořádá sbírku vánočních dárků pro dětské domovy v Brně a psí útulky. Letošní plnění dětských přání však ovlivnila pandemie koronaviru. Campus Square proto zajistil dárky ve spolupráci se společností Mattel.

Populární sbírka vánočních dárků pro potřebné letos nemohla proběhnout kvůli vládním opatřením proti šíření onemocnění covid-19. Campus Square přesto našel cestu, jak dětem o Vánocích udělat radost. „Přestože se nemohla uskutečnit klasická sbírka dárků od našich zákazníků, nechtěli jsme děti o jejich přání připravit. Podařilo se nám zajistit krásné dárky od společnosti Mattel a potěšit tak děti, které zatím v životě neměly tolik štěstí. Pro sedm děvčat a dva kluky jsme připravili mix her a hraček, které jim vykouzlí úsměv na tváři a vyhrají si s nimi celý rok,“ uvádí Nikol Schenková, marketingová koordinátorka centra Campus Square Brno. 

Sbírka Campus Square pro děti bez domova se letos konala už potřetí. Mnoholetou spolupráci oceňuje i vedení dětského domova. „Udělalo nám velkou radost, že se i přes aktuální pandemickou situaci podařilo získat pro děti dárky, které jim zpříjemní Vánoce,“ poděkovala Markéta Strážnická, ředitelka Dětského domova Brno, Jílová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *