V Galerii Vaňkovka se chystají dny plné módních přehlídek ve stylu čtyř živlů. Diváci se mohou těšit na obří vodopádovou fontánu

Od 25. do 26. října se mohou návštěvníci brněnské Galerie Vaňkovka těšit na tradiční podzimní festival módy Vaňkovka Fashion Days, tentokrát s podtitulem 4 Elements. Módní přehlídky, které se odehrají přímo v atriu nákupního centra, bude doprovázet bohatý program plný vizuálních efektů symbolizujících živel země, vzduchu, větru a vody. Velkým lákadlem tak letos bude nejen nápaditá módní smršť, ale například i světelná vodopádová fontána.

V rámci dnů módy bude uveden bohatý program v podání více než 30 umělců a modelů. „Módní přehlídky se uskuteční po oba dny vždy ve 13, 15 a 17 hodin a zapojí se do nich zástupci obchodních jednotek, které jsou k nalezení v Galerii Vaňkovka,“ informuje Jan Borůvka, ředitel nákupní galerie. Své kolekce předvede na 30 módních značek. Podzimní módní trendy představí například Peek & Cloppenburg, Pietro Filipi, Stradivarius či Tommy Hilfiger, modely a modelky obuje Humanic nebo Tamaris a doplňky zajistí mimo jiné Swarovski, Top Time, Wittchen či optiky FOKUS Optik a GrandOptical.

Téma čtyř elementů se promítne nejen do výzdoby prostor, ale také do choreografií a vystoupení. „Nejzajímavějším prvkem, který letos podtrhne stylovou atmosféru Fashion Days, bude jistě pompézní vodopádová fontána. Vloni byli diváci z připraveného prostředí nadšení, troufáme si proto tvrdit, že ohromeni budou i tentokrát,“ popisuje nadcházející svátek módy spoluorganizátorka akce Karolína Miková z eventové agentury Lifepark.

Fashion Days, které se v brněnské Galerii Vaňkovka konají od jejího otevření v roce 2005, tak i letos extravagantním způsobem představí nejnovější módní trendy za doprovodu zbrusu nových atraktivních vizuálních technologií. Kromě osvětlené vodopádové fontány bude v prostorách nákupní galerie k vidění také LED stěna či kinetické LED triangly. Vstup na akci je zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *