Seminář nejen pro Zelené firmy otevře téma budoucnosti zpětných odběrů

Budoucnost zpětných odběrů, dění v oblasti odpadového hospodářství nebo novinky ze sféry trvale udržitelného života a společenské zodpovědnosti firem. O těchto tématech se bude diskutovat na tradičním semináři nejen pro Zelené firmy. Uskuteční se ve čtvrtek 18. října v Brně.

Necelá desítka přednášek nabídne různé pohledy na přínos zpětného odběru pro firmy, na problematiku recyklace a zpracování elektrozařízení, výzkum na poli odpadového hospodářství či na vzrůstající poptávku komplexního řešení služeb v odpadovém hospodářství. Na programu se budou podílet odborníci z veřejného i soukromého sektoru, vystoupí například zástupci Ministerstva životního prostředí ČR, ČEZ Distribuce, a.s nebo Mendelovy univerzity v Brně. Vstup je zdarma po registraci.

„Semináře pro Zelené firmy i širokou veřejnost jsme začali pořádat v roce 2010, čeká nás tedy již devátý ročník. Nejen Zelené firmy na nich mají možnost vyměnit si navzájem zkušenosti a dozvědět se, jak k problematice zpětného odběru a recyklace přistupují velké i malé společnosti, státní správa nebo další subjekty působící v ČR,“ říká k semináři David Vandrovec ze společnosti REMA Systém, která akci pravidelně pořádá.

Vzdělávací den se pravidelně koná na podzim, osmý ročník přilákal vloni na 70 zástupců firem z různých odvětví. Spojoval je zájem dozvědět se zajímavosti z oblasti zpětného odběru elektrozařízení a baterií. Stěžejním tématem semináře, rozděleného do 8 přednáškových bloků, byly trendy a význam zpětného odběru vybraných výrobků.

Více informací o letošní akci najdete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *