Novou tiskovou mluvčí cestovní agentury Invia se stala Andrea Řezníčková

Personální změny v cestovní agentuře Invia pokračují. Po povýšení Michala Tůmy na pozici ředitele společnosti přebírá roli tiskové mluvčí Andrea Řezníčková. Zaštítí komunikaci s médii i marketingové aktivity.

Andrea Řezníčková působí v cestovní agentuře Invia už téměř 2 roky, na starosti měla doposud především copywriting pro potřeby online i offline reklamy. Nově se zhostí i činností spojených s externí komunikací. „Ve společnosti budu fungovat hlavně jako prostředník mezi zákazníky, našimi odborníky a médii. Právě médiím se tak ve spolupráci s experty pokusíme dopřát ještě lepší informační servis, aktuální statistiky, data i zajímavosti z oblasti cestovního ruchu,“ říká ke své nové pozici Řezníčková.

Ve funkci tiskové mluvčí přitom nahradila Michala Tůmu, který z funkce marketingového ředitele cestovní agentury povýšil v říjnu na ředitele společnosti Invia pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „Práce s médii je pro nás samozřejmě velmi důležitá, jako největší prodejce online zájezdů na trhu jim totiž můžeme nabídnout unikátní informace,“ dodává ke změnám Michal Tůma.

Andrea Řezníčková vystudovala Českou filologii se zaměřením na editorskou práci ve sdělovacích prostředcích na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po studiích odešla z rodných Pardubic do Prahy, kam jí lákalo bohatší kulturní vyžití. Divadlo a film totiž patří mezi její velké koníčky. Před nástupem do cestovní agentury Invia působila jako redaktorka v knižním nakladatelství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *