Třetí ročník akce Skolíme Koliště je již za dveřmi. Výtěžek z akce bude věnován klientům Sociálního nadačního fondu

V sobotu 16. září se v prostorách parku Koliště a na prostranství před Janáčkovým divadlem uskuteční rodinný festival a charitativní běh pod názvem Skolíme Koliště pořádaný na podporu Sociálního nadačního fondu. Mezi třináctou a jednadvacátou hodinou na návštěvníky čeká bohatý hudební i doprovodný program. Mezi hlavní hvězdy, které se na akci představí, patří kapela LAKE MALAWI a Berenika Kohoutová. Výtěžek z akce bude věnován klientům Sociálního nadačního fondu. 

Akce Skolíme Koliště je propojením rodin s dětmi, sportovců i celé široké veřejnosti s občany, kteří se ocitli v tíživých životních situacích. Letos poprvé je hlavním organizátorem akce městská společnost STAREZ – SPORT, a. s., partnery akce jsou statutární město Brno a Sociální nadační fond. Ambasadorem letošního ročníku je herečka a moderátorka Marta Dřímal Ondráčková. 

„Jakmile mě Sociální nadační fond oslovil, neváhala jsem ani vteřinu. Tyto charitativní akce jsou skvělou cestou, jak pomoci lidem, kteří si naši podporu zaslouží. Letos si výtěžek rozdělí tříletý Dalda, který trpí spinální svalovou atrofií, Romana, která spolu se svými sourozenci žije v dětském domově a nyní se staví na vlastní nohy, a Alice, jež je upoutaná na vozíček a vychovává syna a dceru s poruchou autistického spektra,“ přibližuje brněnská herečka. 

O večerní program se postará LAKE MALAWI a Berenika Kohoutová 

Nejen pro nejmenší je připraven i bohatý doprovodný program. V průběhu dne proběhne bubenická a parkurová show, děti si užijí vystoupení Yellow Sisters ZVĚŘINEC a navečer návštěvníky roztančí kapela LAKE MALAWI a Berenika Kohoutová. 

Pro letošní ročník došlo k úpravě trati charitativního běhu. Nově budou zájemci kroužit vícekrát po menším okruhu. Samotného běhu se mohou účastnit děti od šesti let. Běžci se mohou registrovat na webu skolimekoliste.cz. Zájemci, kteří chtějí přispět k výtěžku z akce, mohou využít pokladniček u pódia, případně zadat libovolnou částku přes QR kód, jenž je k dispozici rovněž na webu akce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *