Přes sto dvacet klubů představí své sporty na Dni náborů. Vstup je zdarma

Již tradičně bude druhá zářijová sobota patřit dětem, které se po letních prázdninách vrátily do školních lavic. Společnost STAREZ – SPORT, a. s., pořádá 9. září již osmý ročník Dne náborů, na němž se rodiče a jejich potomci seznámí s více než padesáti sporty. Zájemci si budou moci všechny sporty vyzkoušet, a pokud je daná aktivita zaujme, mohou se do klubů či kroužků rovnou zapsat. Akce se koná v parku a na koupališti v areálu Kraví hory. 

Již osmý ročník tradiční náborové akce odstartuje 9. září na Kraví hoře v devět hodin ráno a veškeré sporty budou k vyzkoušení až do šesté hodiny večerní. Opět se očekává velký zájem, jako každý rok do parku na Kraví hoře zavítají tisíce rodin s dětmi. Veškerá činnost bude probíhat pod dohledem trenérů a lektorů, od kterých se mohou rodiče dozvědět potřebné informace o jednotlivých klubech, což jim může pomoct s výběrem aktivit pro své potomky. 

I letos je nabídka velmi bohatá. K dispozici bude výběr až z padesáti různých sportů. Z těch tradičních budou do svých řad lákat zástupci fotbalové Zbrojovky Brno, Basketu Brno, hokejové i plavecké Komety Brno nebo například trenéři florbalistů z Bulldogs Brno. Zájemcům o netradiční sporty budou připraveni vše vysvětlit a předvést lektoři lukostřelby, rugby, korfbalu, orientačního běhu a mnoha dalších volnočasových činností. 

Vstup je jako vždy zdarma 

Na Den náborů může zavítat úplně každý, žádné poplatky se při vstupu neplatí. Na místě bude probíhat registrace, díky níž budou návštěvníci moci využít zdarma koupaliště v areálu Kraví hory, kde budou mít své zázemí plavecké a lodní sporty nebo například atletika. Moderování se letos ujme Ondřej Šimeček, u něhož se během dne vystřídají známí brněnští sportovci. Na své si přijdou i úplně nejmenší, pro které je připraven doprovodný program na podiu a nejrůznější soutěže o ceny. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *