České šperky USHI spouští novou kolekci, unikátní design tvoří známá influencerka

Populární česká šperkařská značka USHI představuje novou kolekci ručně vyráběných náušnic. Unikátní série s názvem Souhvězdí zvěrokruhu se inspirovala motivem hvězd a znamením zvěrokruhu, obsahuje proto dvanáct stříbrných modelů. Jednotlivé návrhy jsou z pera zakladatelky značky, populární influencerky Dominiky Šťovíčkové známé na sociálních sítích jako MamaDomisha. Novinka navazuje na úspěch loňských kolekcí a je k dispozici na e-shopu.

Originální série náušnic značky USHI pokrývá všechna znamení zvěrokruhu od Vodnáře až po Kozoroha. Stejně jako v případě přechozích kolekcí je autorským dílem Dominiky Šťovíčkové alias MamaDomisha, která stojí za motivem i samotným designem jednotlivých modelů. Šperky se zirkonovými kamínky, jež představují hvězdy, vyrábí přední čeští zlatníci.

„Novou kolekci náušnic jsme připravovali přibližně půl roku. Bylo potřeba vytvořit primární nákresy, poté 3D návrhy od samotných zlatníků a následně vyladit finální podobu každého z dvanácti modelů,“ přibližuje Dominika Šťovíčková, zakladatelka české šperkařské značky USHI. „Stejně jako u předchozích kolekcí jsme kladli důraz na originalitu a kvalitu zpracování. Vše je opět čistá ruční práce, náušnice jsou ze stříbra o ryzosti 925/1000, řádně puncované,“ dodává.

V případě stříbrného provedení je povrch každého šperku ošetřen rhodiem, aby se předešlo černání a ztrátě lesku. V nabídce jsou však modely náušnic i v pozlacené variantě. Jejich povrch je pak galvanizovaný elektrochemickým procesem.

„Je pro nás důležité mít možnost nabídnout šperky i lidem, které trápí alergie na nikl. Ten se proto v našich náušnicích vůbec nevyskytuje,“ říká Dominika Šťovíčková s tím, že při tvorbě návrhů vždy myslí také na praktičnost. „Všechny modely mají takzvané balónkové zapínání, které svým šroubovacím systémem zabraňuje samovolnému uvolnění a vypadnutí náušnice. Se šperky se tak dá fungovat prakticky bez omezení, není třeba je sundávat ani před koupáním či spaním,“ doplňuje Šťovíčková.

Novou kolekci náušnic si můžete prohlédnout zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *