Beachvolejbal i v zimě a pod střechou. Milovníci plážových sportů opět najdou zázemí na Riviéře

Společnost STAREZ – SPORT, a. s., postavila i letos na koupališti Riviéra moderní přetlakovou nafukovací halu, která zakrývá 6 hřišť na beachvolejbal. V provozu je od začátku října. Veškeré vybavení lze zapůjčit přímo na místě. Hala bude otevřena po celou zimní sezónu, tedy od října až do dubna. 

Hala je pokryta dvouplášťovou technologií, která zajišťuje ochranu proti povětrnostním vlivům a poskytuje kvalitní tepelnou izolaci. Kromě vytápění je vybavena také LED osvětlením pro celodenní využitelnost. Tvar haly je speciálně uzpůsoben potřebám plážového volejbalu, v nejvyšším bodě dosahuje hala až do úrovně 13,5 metru. 

Zázemí pro sportovce je během zimní sezóny umístěno v prostorách informačního centra, které se nachází v první budově za vstupem do areálu. Samozřejmostí jsou šatny, uzamykatelné skříňky a sociální zařízení včetně sprch, hráči i hosté se mohou občerstvit balenými nápoji. 

Dvouplášťová nafukovací hala může být na dálku ovládána přes mobilní aplikaci. Ta umožňuje regulaci teploty uvnitř haly, ovládání osvětlení zvlášť pro každý z kurtů a je v ní možné sledovat tlak v hale i rychlost větru v bezprostředním okolí haly. 

Možnost pronájmu celé haly za zvýhodněnou cenu 

Bílá hala bude nad kurty nafouklá až do dubna. Kurty jsou nyní otevřené od pondělí do čtvrtka od 16 do 20 hodin. Hodina hry vyjde návštěvníky na 850 korun. 

Mimo klasický hodinový pronájem mají sportovní nadšenci možnost pronajmout si halu pro větší skupinové tréninky nebo turnaje. Cena za celodenní (osmihodinový) pronájem všech šesti kurtů je nastavena na patnáct tisíc korun. 

Všichni zájemci si mohou hrací plochu rezervovat na stránkách beach.starez.cz. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *