Experti na e – commerce z Česka a Slovenska sestavili knihu pro začínající i pokročilé e – shopaře

Komplexní průvodce světem e – commerce pro začínající i pokročilé optikou pěti desítek odborníků z Česka i Slovenska. To je nová kniha 55 tipů a návodů pro úspěšný e – shop , kterou spolu s experty značek jako Shoptet, Zásilkovna, Ecomail či Expandeco sestavila a ffiliate síť Dognet.

Knihu 55 tipů a návodů pro úspěšný e – shop vydává affiliate síť Dognet jako svou v pořadí již sedmou publikaci věn ovanou vzdělávání podnikatelů v Česku a na Slovensku. „ Krize související s pandemií koronaviru jasně ukázala, že internetový prodej je distribuční m kanál em , bez kterého by byly uplynulé roky pro mnohé firmy přímo devastující. Zejména začínajícím , a le také pokročilým e – shopařům jsme proto chtěli nabídnout komplexní a návodný pohled na celý svět e – commerce,“ říká Štefan Polgári , Managing Director sítě Dognet.

Kniha je unikátní svým rozsahem i množstvím autorů, kteří čtenářům v jednotlivých kapitolách předáva jí svoje zkušenosti. Na bezmála šesti stech stranách sdílí své zkušenosti z oblasti e – commerce padesátka expertů. „Pokud píše knihu jeden autor a snaží se uchopit široké téma, zákonitě trpí kvalita detailů. Pokud má jeden autor – expert na starosti jen jednu kapitolu, dokáže se naplno soustředit právě na odbornost. To je přidaná hodnota našich knih,“ vysvětluje Polgári s tím, že obdobný přístup Dognet volí u všech svých publikací.

Dognet, Zásilkovna, Ecomail a spousta dalších

Kniha se zabývá tématy od analýzy konkurence a tvorby e – shopu včetně UX, funkcionalit či cenového konfigurátoru přes obsah, logistiku a informační systémy až po zákaznický servis, marketingovou propagaci napříč různými kanály i affiliate marketing. O své know – how se na jejích stránkách dě lí odborníci 34 značek jako Shoptet, Zásilkovna, Ecomail, CreativeSites, Expandeco či Collabim a mnoho dalších.

Kniha je dostupná v češtině i slovenštině ve všech knihkupectvích a na webu dognet.store .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *