Tork uvádí na trh utěrku z přírodních materiálů, díky které firmy splní své cíle v oblasti udržitelnosti bez dopadů na výkonnost

Tork®, značka společnosti Essity, rozšiřuje svoji nabídku průmyslových čisticích prostředků o nové produkty a jejich balení, nejnověji jde o novou Tork Heavy-Duty Biobased čisticí utěrku z přírodních materiálů. Nová utěrka je z 99 % vyrobena z přírodních vláken, na rostlinné bázi a s ohledem na udržitelnost. Má také certifikát OK Biobased od TÜV Austria. I díky vylepšením napříč celým sortimentem se Tork snaží pomoci firmám k zlepšení výkonosti i udržitelnosti.

Zákazníci požadují produkty, které jim pomohou dosáhnout jejich cílů v oblasti udržitelnosti a zároveň zvýší produktivitu. Díky produktům, jako je nová Tork Heavy-Duty Biobased čisticí utěrka, mohou společnosti těžit z vylepšených vlastností, jako je absorpce, trvanlivost, kvalita vláken a spotřeba čisticích prostředků, při současném snížení dopadu na životní prostředí.

Tork provádí nová vylepšení napříč svým sortimentem i pomocí nových a vylepšených obalů. Obaly Tork nyní obsahují 30 % recyklovaných plastů (čímž pomáhají snížit spotřebu panenského plastu) a 100 % vláken z recyklovaného kartonu.

Uhlíková stopa Tork exelCLEAN® utěrek se za poslední dekádu snížila o 28 %*.

Kromě vylepšení v oblasti udržitelnosti Tork přichází také s efektivnějším způsobem vydávání utěrek. Čisticí utěrky od Torku jsou nově složené tak, aby se jednodušeji a rychleji odebíraly. Dávkování po jednom kuse znamená, že zákazníci si odeberou jen tolik, kolik potřebují, což pomáhá snížit množství odpadu.

Udržitelnost se stává důležitým faktorem při rozhodování zákazníků. Naše produkty a balení jsou navrženy pro maximální výkon s důrazem na udržitelnost při zachování kvalitativních standardů.

Více se dozvíte na tomto odkazu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *