Vývojářská agentura Futured se umístila na 243. místě v prestižním žebříčku Deloitte Fast 500 EMEA

Vývojářská agentura Futured bodovala v prestižním žebříčku společnosti Deloitte, který zahrnuje pět set nejrychleji rostoucích technologických firem Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA). Tempo růstu 564 procent posadilo Futured na 243. místo. Vývojáři přitom uspěli již loni i v žebříčku Technology Fast 50, který hodnotí firmy ze střední Evropy.

Technology Fast 500 EMEA je žebříček společnosti Deloitte zaměřený na odvětví informačních technologií. Žebříček zahrnuje technologické společnosti, které v posledních čtyřech letech dosáhly nejrychlejšího růstu tržeb v regionu Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA). Vývojářská agentura Futured vykázala v letech 2015–2018 růst o 564 % a obsadila tak 243. příčku.

„Zařazení do žebříčku nejlepších pěti set technologických firem EMEA regionu je pro nás potvrzením toho, že věci děláme správně. Máme kvalitní a vysoce specializovaný tým odborníků, v minulých letech jsme nabrali velké množství zkušeností a do řady projektů začali vstupovat jako partneři. Od roku 2016 přitom obrat firmy roste stabilním tempem o desítky procent ročně,“ uvedl Lukáš Strnadel, CEO Futured.

K dalšímu růstu firmy by měla přispět i řada nových partnerů, s nimiž letos Futured začalo spolupracovat. „Vyvíjíme nebo budeme vyvíjet mobilní aplikace pro velké brandy, jako je Škoda Auto, Decathlon či Národní muzeum. Jsme rovněž před podpisem naší historicky první zakázky v Rakousku,“ řekl Lukáš Strnadel.

Úspěch v Technology Fast 500 EMEA není pro agenturu prvním setkáním s žebříčkem Deloitte. V roce 2019 se ještě pod jménem The Funtasty umístila na 34. místě v Technology Fast 50 pro střední Evropu. V témže roce pak následovala změna brandu i strategie, která začala více směřovat k partnerstvím v oblasti budování podnikatelských aktivit.

Futured tak například spojilo své síly i kapitál s projektem Nesnězeno, který má za cíl omezit plýtvání jídlem v restauracích a během koronavirové krize umožnil lidem také přímou podporu zdravotníků v tuzemských nemocnicích. Další spoluprací je pak tuzemský start-up Grason, jenž pracuje na změně trhu pracovní síly v gastronomii a propojuje brigádníky a restaurace.

„Spolupráce s velkými brandy i inovativními start-upy nás velmi baví a je to cesta, po které chceme jít i v následujících letech. Věřím, že i díky novým projektům, které jsou aktuálně před námi, to není naposledy, co se naše agentura do takto prestižního žebříčku dostala,“ dodal Lukáš Strnadel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *