TORK SPUSTIL INFORMAČNÍ PLATFORMU BEZPEČNĚ V PRÁCI NA PODPORU PRACOVNÍKŮ STRAVOVACÍCH SLUŽEB

Společnost Tork v reakci na pandemii nemoci COVID-19 spustila novou informační platformu Bezpečně v práci. Ta si klade za cíl pomoci firmám a klíčovým zaměstnancům starat se o sebe, aby zůstali zdraví. Příručka Tork Bezpečně v práci je internetový zdroj aktuálních hygienických poznatků s doporučeními pro firmy. Jakožto světový lídr v profesionální hygieně nabízí Tork zkušenosti a rady založené na desetiletích praxe obohacené o nejnovější doporučení pro veřejné zdraví, aby firmám pomohl zabránit šíření patogenů a ochránit zdraví jejich zaměstnanců.

Součástí této snahy je právě i vytvoření manuálu Tork Bezpečně v práci: Příručky pro stravovací služby v čase COVIDu-19, která má provozovatele stravovacích služeb ujistit, že jejich úklidový režim a opatření pro bezpečnost zaměstnanců jsou v souladu s doporučeními veřejných zdravotnických orgánů, jako je Světová zdravotnická organizace. Tork Bezpečně v práci: Příručka pro stravovací služby v čase COVIDu-19 poskytuje provozovatelům stravovacích zařízení rady a informace pro udržování správné hygieny rukou, osobní hygieny a čištění povrchů. Tork připravuje další podklady a návody, které mají odvětví stravovacích služeb pomoci se v nejbližších měsících zotavit ze škod způsobených pandemií.

„Provozovatelé stravovacích služeb museli rychle změnit své obchodní modely, aby se přizpůsobili pravidlům pro udržování bezpečné vzdálenosti,“ říká Hanneke Kuipers, marketingová ředitelka pro sektor stravovacích služeb společnosti Essity. „Tork vytvořil manuál Bezpečně v práci: Příručku pro stravovací služby v čase COVIDu-19, aby provozovatelům pomohl přizpůsobit se novým hygienickým normám. A to s vědomím toho, že zásady správné hygieny rukou i osobní hygieny jsou prvořadé při přesvědčování zákazníků, že restaurace jsou bezpečné. Jak nyní, tak v budoucnu.“

Doporučení z Tork Bezpečně v práci: Příručky pro stravovací služby v čase COVIDu-19 zahrnují:

  • Zásady správné hygieny rukou pro pracovníky v restauracích, včetně způsobů, jak zlepšit jejich dodržování.
  • Rady pro dodržování osobní hygieny pracovníků v restauracích.
  • Doporučení pro správné čištění a desinfekci povrchů ve stravovacích zařízeních, aby se zabránilo šíření patogenů.
  • Doporučení pro rozmístění dávkovačů hygienických potřeb, díky čemuž se zlepší systém úklidu v restauracích.

Pro stažení Tork Bezpečně v práci: Příručky pro stravovací služby v čase COVIDu-19 a pro více informací o tom, jak Tork podporuje firmy během pandemie COVIDu-19 navštivte webové stránky https://www.tork.cz/bezpecnevpraci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *