Chytrá internetová televize Kuki vysílá nově i na Apple TV

Společnost Apple zahajuje spolupráci s internetovou televizí Kuki, produktem českých firem SMART Comp. a Planet A. Uživatelé Apple TV tak nyní mohou využívat všechny výhody televize Kuki od zpětného přehrávání až 168 hodin nebo vyhledávání pořadů podle žánrů, herců, hodnocení a roku vydání.

Aplikace Kuki je dostupná pro tvOS, tedy Apple TV od 4. generace. „Vyhledat ji lze jednoduše v aplikaci App store. Poté se snadno nainstaluje přímo do Apple TV a spustí podle pokynů na obrazovce,“ vysvětluje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák. Po instalaci si zákazník může vybrat požadovaný tarif, nebo se přihlásit s již existujícím účtem pro Kuki.

Televize Kuki je již od dubna k dispozici i v mobilních telefonech a na tabletech díky novým podporovaným aplikacím. Díky současné podpoře Apple TV tak Kuki rozšířila seznam podporovaných zařízení o zcela novou platformu. „V blízké době plánujeme rozšířit naše služby také pro uživatele LG TV,“ doplnil Tovarňák. Svůj oblíbený pořad mohou diváci sledovat v rámci mobilních aplikací přímo či zpětně na svém telefonu, a to kdekoli po České republice nebo celé Evropské unii přes Wi-Fi či mobilní data.

Při využití nabídek zaměřených na streamovací služby některých mobilních operátorů navíc diváci mohou sledovat televizi Kuki bez čerpání mobilních dat. K dispozici mají více než 33 000 pořadů o celkové délce zhruba 25 000 hodin. K dispozici je Kuki také v televizorech s operačními systémy Android TV a TIZEN nebo například jako součástí set-top boxů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *