Centrum Stromovka v pražských Holešovicích se prvním zákazníkům otevře 21. listopadu. Nabídne Lidl, pop-up zónu PARKet i parkovací místa pro rezidenty

Nově vzniklé nákupní, volnočasové a kancelářské Centrum Stromovka zahájí svůj provoz 21. listopadu 2019. Na celkové ploše 15 700 m2 nabídne více než 90 obchodních jednotek, ale také 5 500 m2 kancelářských prostor a 500 parkovacích míst. Centrum návštěvníkům nabídne kompletní portfolio služeb a nákupních možností v čele se supermarketem Lidl.

S konceptem obchodně-administrativního projektu, který se nachází nedaleko Průmyslového paláce na Praze 7, se zájemci mohli začátkem října seznámit ještě před oficiálním otevřením centra. Na „sousedském setkání“ se o občerstvení a zábavu postaraly obchody a značky, které budou součástí Centra Stromovka. „Zákazníkům jsme na setkání přinesli ochutnávku toho, co od centra mohou očekávat,“ podotýká k akci marketingová manažerka Centra Stromovka Anna Pucová. „Celý koncept multifunkčního obchodně-administrativního projektu je totiž zaměřen mimo obvyklé kategorie zejména na jídlo, zábavu a služby zákazníkům. Orientuje se ale také na podporu byznysu a podnikání. Třetí a čtvrté patro budovy zaujímají moderní kancelářské prostory s velkorysými střešními terasami, vlastním vstupem a recepcí. Centrum tak v podstatě na jednom místě nabídne vše, co člověk potřebuje. Také proto se nejedná o nákupní či obchodní centrum, ale zkrátka o Centrum Stromovka,“ vysvětluje.

Lidl, studio FITINN či pop-up zóna

Centrum Stromovka místním přinese hned několik prvenství. Jedno z největších lákadel pro obyvatele Letné a okolí už nyní představuje prodejna supermarketu Lidl. V České republice půjde o vůbec první prodejnu tohoto řetězce, která se stala součástí nákupního centra. „Svým zákazníkům nabídneme sortiment i služby v kvalitě, na kterou jsou zvyklí. Vzhled prodejny je navržen tak, aby korespondoval s vizuálním stylem budovy,“ představuje prodejnu manažer centra Marek Dörfl.

„Centrum Stromovka si klade za cíl stát se komunitním centrem, místem pro sousedská setkání,“ osvětluje záměr Pucová. Také proto Centrum Stromovka vsadilo vedle běžného food courtu s rychlým občerstvením na stále oblíbenější koncept stravovací pop-up zóny. V pop-up zóně s názvem PARKet se návštěvníci centra mohou těšit například na první čajovou mixologii v Česku Teayo, gruzínské bistro Cheese N‘ Boat, prodejnu čerstvých ryb Rybistro, centrální nápojový bar, cukrárnu HF Pastry Academy s výběrovými zákusky či Roots BBQ, které připravuje masové speciality a burgery na kouři z dubového dřeva. Centrem PARKetu se stane bar umístěný kolem vrostlého stromu s vlastním točeným pivem Letenský ležák.

Tím dalším, co obyvatelům na Praze 7 doposud chybělo, je velký krytý dětský koutek. V Centru Stromovka tak děti i jejich rodiče najdou plně vybavený prostor o rozloze 200 m2. Děti se mohou těšit na celodenní program včetně výtvarných workshopů a dílen každý den od 9 do 20 hodin. Přímo naproti dětské herně bude pro zájemce o fitness a zdravý pohyb otevřeno studio FITINN na ploše větší než 1 000 m2. V přípravě je rovněž saunový svět.

Parkoviště s kapacitou 500 míst nabídne i možnost pronájmu

Celých 5 500 m2 třetího a čtvrtého patra bude věnováno kancelářským prostorám. Centrum Stromovka tak nabídne pronájem kanceláří na dobré adrese v lukrativní lokalitě. Součástí centra bude dále podzemní parkoviště s kapacitou 500 parkovacích míst. Až 150 míst pak Centrum Stromovka poskytne k pronájmu za zvýhodněnou cenu k nočnímu parkování obyvatelům Prahy 7. K dispozici bude také automyčka, dobíjecí stanice PRE point určená k nabití elektromobilů a nabíječky pro elektrokola.

Komplex se může pochlubit výbornou dostupností i pro ty, kdo vůz nevlastní. Ve spolupráci s Dopravním podnikem hlavního města Prahy bude k centru přivedena nová autobusová linka číslo 156 se zastávkou v ulici Strojnická. Svoji činnost zahájí v den otevření. Pro pěší návštěvníky se Centrum Stromovka nachází v docházkové vzdálenosti od zastávek tramvaje Veletržní palác a Kamenická, metra linky C Vltavská, parku Stromovka i od Letenských sadů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *