Sarapis Soja mírní střídání nálad i návaly horka. Příznivé účinky v klimakteriu potvrzuje 86 % žen

Pozitivní účinky doplňku stravy Sarapis Soja, který pomáhá s příznaky klimakteria, potvrdilo 86 % žen. V rámci testování ženy oceňovaly zejména zvýšení psychické pohody a potlačení střídání nálad, zmírnění návalů horka, lepší spánek a úpravu krevního tlaku. Benefitem je pro uživatelky i přírodní složení preparátu, jenž obsahuje výtažky ze sóji a červeného jetele i včelí produkty.

Testování produktu Sariapis Soja se zúčastnilo 38 žen starších 35 let, které přípravek užívaly po dobu minimálně jednoho měsíce. Některé již po prvních dnech pociťovaly větší klid i vyrovnanost. Ženy popsaly, že u nich odezněly časté bolesti hlavy, pocit únavy, problémy s usínáním a výkyvy nálad. Kromě větší psychické pohody popisovaly uživatelky pomoc i při tělesných projevech klimakteria. Zaznamenaly zejména ústup návalů horka, úpravu krevního tlaku a odeznění prudkého bušení srdce. Ženy, jež užívaly přípravek ještě před menopauzou, zase ocenily úpravu cyklu a pravidelnou menstruaci.

Doplněk stravy Sarapis Soja je určen nejen pro ženy v klimakteriu, ale také pro ty v období před menopauzou a po menopauze, u nichž příznivě působí na hormonální rovnováhu. „Menopauza obvykle přichází kolem padesátého roku, ženy však registrují první příznaky asi 7 let před poslední menstruací. To potvrdilo i naše testování, kdy příznivé vlastnosti přípravku Sarapis Soja pociťovaly i třicátnice a čtyřicátnice. Od těchto žen nejčastěji zaznívalo, že se celkově cítí lépe, nejsou tolik unavené a nebojují s rychlými změnami nálad. Některé dokonce zmínily, že zhubly,“ uvedl Petr Galle ze společnosti Vegall Pharma, která rostlinný doplněk stravy Sarapis Soja pro ženy v klimakteriu nabízí. V rámci testování tak bez výhrad doporučilo Sarapis Soja 86 % žen. Další uživatelky pak jako nevýhodu přípravku uváděly pouze větší velikost kapslí a vůni doplňku stravy.

Více než polovina žen pak oceňovala přírodní složení přípravku. Sarapis Soja totiž obsahuje včelí mateří kašičku, jež má příznivý vliv na hormonální aktivitu v těle ženy. Dále je obohacen o izoflavony ze sóji a červeného jetele, což jsou látky podobné estrogenům. Jsou tudíž ideální alternativou k hormonální léčbě, neboť přírodní cestou příznivě působí na tělesné projevy klimakteria, tedy takzvaný vegetativní syndrom.

„Složení doplňku stravy Sarapis Soja jsme inovovali a přizpůsobili ho tak, aby dodával ženskému tělu přírodní cestou všechny živiny, které v klimakteriu potřebuje. Nově jsme tak například přidali vitamin B6, jenž nejen přispívá k regulaci hormonální aktivity, ale též snižuje únavu organismu. Doplnili jsme i vitamin D3, který zase příznivě působí na normální stav kostí,“ uvedl ke složení přípravku Sarapis Soja Petr Galle.

O doplňku stravy Sarapis Soja

Vylepšený doplněk stravy Sarapis Soja přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze, kdy příznivě působí na hormonální rovnováhu v těle ženy. Preparát je vhodný také pro ženy, které nechtějí nebo nemohou užívat hormonální substituční terapii. Kombinace látek obsažených v Sarapisu Soja příznivě působí na nepříjemné tělesné projevy klimakteria (takzvaný vegetativní syndrom) a obsahuje izoflavony ze sóji a červeného jetele, včelí produkty (mateří kašička + květní a fermentovaný pyl) a vitamíny.

  • Červený jetel přispívá k pohodlnému prožití menopauzy.
  • Včelí mateří kašička v kombinaci s pylem má příznivý vliv na hormonální aktivitu.
  • Vitamin D3  přispívá k normální hladině vápníku v krvi a příznivě tak působí na normální stav kostí.
  • Vitamin B6  přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *