Novým generálním ředitelem Arval CZ je Arnault Leglaye

Dosavadního generálního ředitele společnosti Arval CZ Gregora Bilika od září vystřídal ve funkci Francouz Arnault Leglaye. Ve skupině působí od roku 2006 a do čela českého Arvalu přichází z pobočky v Chile, odkud vedl region Latinské Ameriky. Gregor Bilik se přesunul získávat další zkušenosti do španělské pobočky Arvalu v Barceloně.

V pondělí 3. září se vedení společnosti Arval CZ, předního poskytovatele operativního leasingu, ujal nový generální ředitel. Je jím Francouz Arnault Leglaye, který v Arvalu pracuje od roku 2006. Do čela Arval CZ přichází z Arvalu v Chile, odkud vedl region Latinské Ameriky. Předtím byl generálním ředitelem rumunské pobočky. V Česku působí Arval již patnáctým rokem a letos dosáhnul významného milníku překročením hranice 20 000 vozů ve flotile. Firma se zaměřuje na rozšiřování leasingových služeb též pro menší firmy a živnostníky i podporu alternativních pohonů, pročež aktuálně zvyšuje zastoupení elektromobilů ve flotile. „Rád bych navázal na úspěchy české pobočky a nadále ji rozvíjel v oblasti nového businessu a produktů,“ uvedl nový generální ředitel Arnault Leglaye.

Na pozici generálního ředitele vystřídal Gregora Bilika, který v Arvalu pracoval od roku 2004. Ten se přesunul získávat další zkušenosti do Barcelony, kde sídlí španělská pobočka Arvalu. Arnault Leglaye má rád dobré víno a elektronickou hudbu. Mezi jeho koníčky patří rugby, lyžování a golf.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *