Lídr mezi hypotečními specialisty, společnost Gepard Finance, slaví 15 let na trhu

V září je to 15 let, co na trh vstoupila společnost Gepard Finance. Největší hypoteční specialista v České republice působící i na Slovensku stál u zrodu Asociace hypotečních makléřů a značky kvality FÉR hypotéka. Svým makléřům poskytuje franšízovou licenci, která kombinuje výhody samostatnosti a prověřeného podnikatelského konceptu.

Gepard Finance završují letos v září 15. rok své existence. Za tu dobu se společnost vypracovala na největšího českého hypotečního specialistu s obchodními místy po celé České republice i na Slovensku. Díky své dlouholeté historii nabízí v rámci franšízové licence svým spolupracovníkům propracované know-how i stabilní zázemí a klientům dokáže zprostředkovat velmi výhodné podmínky hypotéky. „Díky silné vyjednávací pozici dokážeme klientům u jejich hypotéky zajistit exkluzivní podmínky. Neustále mapujeme nabídku všech tuzemských bank, a proto umíme klientovi sestavit konkrétní hypoteční produkt přesně podle jeho potřeb,“ uvádí Jiří Pathy, místopředseda představenstva Gepard Finance.

V roce 2006 stály Gepard Finance u zrodu Asociace hypotečních makléřů (AHM), která klade důraz na profesionalitu i na etickou stránku práce hypotečních makléřů. Pro podporu transparentního a fér přístupu ke klientům se společnost rovněž v rámci AHM podílela na vzniku značky kvality FÉR hypotéka. „Asociace hypotečních makléřů garantuje vysokou úroveň služeb svých členů. Se značkou FÉR hypotéka lidé navíc získávají záruku přehledného porovnání všech hypoték na trhu,“ upozorňuje Jiří Pathy. Zvyšování kvality služeb poskytovaných hypotečními specialisty má nyní i významnou oporu v legislativě. „Nový zákon o spotřebitelském úvěru přinesl náročné požadavky na odbornost hypotečních makléřů. Tyto změny vítáme, protože na trhu nastavují vysoký standard, ke kterému v rámci Asociace i Gepard Finance od začátku směřujeme,“ dodává Jiří Pathy s tím, že odbornou zkoušku z dílny ČNB musí do konce listopadu 2018 složit každý hypoteční makléř.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *