Invia otevírá dosud největší pobočku ve své historii. Zákazníky přivítá na Václavském náměstí

Největší tuzemská cestovní agentura Invia přivítá klienty na nové pobočce. Vzdušné, moderní a prozatím největší prostory otevřela ve druhém patře historicky známého Domu módy na Václavském náměstí. Přestavbu prodejny navíc Invia zvládla v rekordním čase.

Nová pobočka cestovní agentury nahradí stávající pracoviště v ulici Jindřišská a U Půjčovny. Na rozloze 492 m² poskytuje celkem 45 pracovišť. „K dispozici tu je 30 míst pro prodejce, prostor pro specialisty na letenky, pokladní, IT odborníky i další zaměstnance. Oproti minulým pobočkám, které měly kapacitu maximálně 18 pracovišť, se tak jedná o značné rozšíření,“ komentuje Kateřina Macečková, backoffice manažerka Invia. Zákazníci tak mohou využít nových moderních prostor v srdci Prahy k pohodlnému nákupu své dovolené od více než 300 renomovaných cestovních kanceláří na jednom místě. Vyřídit mohou nákup dovolené i letenek, nebo se pouze přijít nezávazně poradit. Prodejci jsou jim k dispozici každý den od 9 do 18 hodin.

Nové prostory cestovní agentury se mohou pochlubit i další zajímavostí. Jejich přestavba totiž vznikla v rekordním čase. „Prostory k rekonstrukci jsme převzali v polovině srpna, kompletní zařízení, výrobu nábytku, polepů a dalších nezbytností jsme pak stihli zajistit do 4. září, kdy na místě začali pracovat první zaměstnanci,“ vysvětluje Kateřina Macečková. Všichni pracovníci pak budou k dispozici na nové adrese od letošního října.

Nová Invia pobočka tak obohatí známý Dům módy, který v centru města stojí už více než 60 let a v dobách minulého režimu platil za luxusní módní centrum. Přestože doby, kdy před Domem módy stály fronty lačnící po nejnovějších módních kouscích, jsou minulostí, budova s jedinečnou historií k centru Prahy neodmyslitelně patří. „Dům módy je pro Prahu ikonický, ráz budovy jsme se proto snažili zachovat i při designu výloh. Postavy v nich evokují figuríny s oblečením,“ dodal Michal Bošela z marketingu Invia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *