Firemní řidiči najdou v mobilu dokumentaci vozidla i přehled potřebných služeb

Nová verze aplikace My Arval Mobile přináší modernější rozhraní pro efektivní provoz firemního automobilu. Řidič má okamžitě k dispozici praktické informace o vozidle, přehled služeb včetně jejich přímé rezervace i nezbytné dokumenty jako například zelenou kartu. Aplikace rovněž umožňuje vyhledat v mapě nejbližší partnerský servis nebo čerpací stanici.

Arval, přední poskytovatel leasingových služeb vozidel, neustále pracuje na zefektivňování správy firemních flotil. Aktuálně přichází s novou verzí aplikace My Arval Mobile pro řidiče svých klientů. Moderní rozhraní je ještě více uzpůsobeno potřebám uživatelů. Řidiči mají ve svém chytrém telefonu k dispozici veškeré praktické informace o vozidle, kupříkladu jeho model, registrační značku, spotřebu paliva, datum ukončení smlouvy, postup při vrácení vozidla a tak dále. Aplikace poskytuje také informace o všech nově objednaných i předešlých vozidlech. V přehledu služeb, které jsou součástí smlouvy, je možná jejich přímá rezervace. Aplikace obsahuje rovněž okamžitý přístup k dokumentaci vozidla, což může být zelená karta či různá povolení. Nabízí též možnost přidat vlastní dokumenty, například palivovou kartu. Součástí aplikace je i mapa, na níž řidič nalezne nejbližšího servisního partnera poskytujícího údržbu a opravy nebo nejbližší čerpací stanici.

„My Arval Mobile představuje opravdu komplexní nástroj pro organizaci veškerých úkonů spojených s provozem automobilu. Kromě praktických map servisů a čerpacích stanic či možnosti přímé rezervace je užitečnou funkcí i upozornění na vypršení smlouvy o nájmu vozidla tři měsíce dopředu,“ uvádí Jiří Solucev, obchodní ředitel leasingové společnosti Arval CZ. Aplikace My Arval Mobile je dostupná ke stažení pro platformy iOS a Android.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *