E.ON otevřel novou plničku CNG v Troubsku na Moravě

Nejnovější plničku CNG otevřela společnost E.ON 18. října v obci Troubsko na Brněnsku. „Nová plnička je v provozu 24 hodin denně a nabízí možnost čerpání za cenu 24,90 Kč s DPH za kilogram CNG,“ říká Petr Hrubý ze společnosti E.ON Energie a.s. Troubská plnicí stanice je přizpůsobena na všechny druhy automobilů – obsahuje výdejní stojany se dvěma koncovkami NGV1 pro osobní vozidla a jednou koncovkou NGV2 pro vozidla nákladní.

Novou plničku CNG v Troubsku najdete na adrese Jihlavská 700/21, 664 41 Troubsko. Plnička je součástí čerpací stanice D-Oil, která nabízí standardní služby a občerstvení – obchod, pizzerii i toalety. Majitelům vozidel s pohonem na CNG tak poskytuje plnohodnotné zázemí pro odpočinek a občerstvení na cestách.

Řidičům, kteří o koupi automobilu na CNG teprve uvažují, nabízí E.ON ve spolupráci s autorizovaným prodejcem vozů ŠKODA HAVEX-auto možnost výhodného odkupu zánovních CNG vozidel. Nabízené vozy ŠKODA Octavia G-TEC v provedení Combi jsou ve stříbrné barvě, mají v průměru najeto 13 000 kilometrů a jejich stáří je do 24 měsíců. „Vozy je možné pořídit i prostřednictvím výhodného financování, které může cenu snížit o dalších 20 000 Kč,“ říká Petr Hrubý. Více informací o odkupu vozidel najdete na Odprodej zánovních Octavií G-Tec.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *