Servodata získala ocenění IT projekt roku 2014

Česká asociace manažerů informačních technologií CACIO vyhlásila výsledky 12. ročníku prestižní soutěže IT projekt roku. Mezi vítěznými projekty se umístilo i řešení pro uzavírání smluv prostřednictvím tabletů, které pro BOHEMIA ENERGY entity společně vyvinuly společnosti eMan a Servodata.

Integrační platformu jako součást oceněného řešení připravila společnost Servodata s důrazem na efektivitu, flexibilitu i možnost jejího dalšího rozvoje. „Získané ocenění potvrzuje úspěšnou transformaci Servodat z tradičního dodavatele hardwaru a softwaru na poskytovatele podnikových IT platforem, souvisejících služeb a nad nimi vytvářených komplexních řešení “, říká Petr Mýtina, generální ředitel společnosti Servodata.

Inovativní řešení pro uzavírání smluv čistě elektronickou cestou, bez papírových formulářů, přineslo společnosti BOHEMIA ENERGY entity, největšímu alternativnímu dodavateli energií v České republice, výrazné zvýšení efektivity práce obchodních zástupců a současně i zásadní zrychlení souvisejících procesů. Obchodní zástupci BOHEMIA ENERGY entity nyní pracují v prostředí mobilní aplikace pro tablety s operačním systémem Android.

Projekt pro BOHEMIA ENERGY entity velmi dobře vystihuje nový rozměr Servodat. Nejsme již ‚pouhým‘ dodavatelem technologických platforem, ale pomáháme našim zákazníkům tyto platformy lépe využít pro podporu jejich podnikání a efektivnější a úspornější využití jejich investic do IT,“ dodává Petr Mýtina. „Velmi nás těší získané ocenění a věřím, že se s některým z našich dalších projektů budeme ucházet o vítězství i v dalším ročníku této soutěže.

Vítěze soutěže IT projekt roku 2014 vybrala ze 14 přihlášených projektů 15členná porota vedená prof. Zdeňkem Molnárem. Do soutěže jsou každoročně nominovány ICT projekty uvedené do praxe, které jsou pozoruhodné zejména svým uživatelským efektem, technologickým řešením nebo vynikajícím způsobem řízení projektu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *