BatteryShop.cz modernizoval proces objednávky, nákup je rychlejší a pohodlnější

Internetový obchod BatteryShop.cz, přední český prodejce baterií do elektronických přístrojů, v dubnu dokončil modernizaci procesu objednávání zboží. Díky změnám je nákup v e-shopu výrazně rychlejší a pohodlnější. Inovace přinášejí kvalitnější služby jak koncovým zákazníkům, tak klientům z řad prodejců baterií.

Modernizace internetového obchodu BatteryShop.cz přinesla především zjednodušení procesu nákupu zboží. Zákazníci se při objednávce nemusí předem registrovat. Snížil se také počet kroků v rámci celého procesu objednávky. Zákazníci totiž nyní zadávají údaje nutné pro platbu a dodání zboží přímo v nákupním košíku, což celý nákup výrazně urychlilo. E-shop připravil novinky i pro segment B2B klientů. V novém objednávkovém formuláři stačí zadat kód zboží a počet kusů a jedním kliknutím potvrdit nákup.

„Služby pro zákazníky se snažíme neustále zkvalitňovat. Rychlost nákupu je samozřejmě pro každého důležitá. Lidé na internetu nakupují stále častěji a nechtějí, aby jim objednávka zabrala moc času. Proto jsme celý proces zjednodušili a urychlili,“ sdělil Radim Tlapák, ředitel internetového obchodu BatteryShop.cz, který prodává baterie pod vlastním označením T6 power. „Významnou skupinu našich klientů tvoří obchody, které u nás baterie nakupují a dále je prodávají koncovým zákazníkům. Proto řada inovací směřovala právě k tomuto segmentu. U nich jsme se rovněž zaměřili na zrychlení procesu nákupu,“ doplnil Tlapák.

V rámci inovací zahájil internetový obchod BatteryShop.cz provoz nové verze informačního systému Vario. Díky tomu docílí zkvalitnění celého procesu od přijetí objednávky až po konečnou expedici zboží, a zákazník tak bude rychleji obsloužen. Zároveň se zjednodušila i logistika pro B2B klienty. E-shop nově nabízí ve spolupráci se společností ComGate doručování zboží přímo ke koncovým zákazníkům.

„Rozhodli jsme se nabídnout našim klientům možnost kompletního outsourcingu logistiky. Prodejci mohou u nás zboží pouze objednat a my jej doručíme k jejich zákazníkům. Díky tomu sníží náklady na dopravu o polovinu a délku dodací lhůty až o tři dny,“ uvedl Radim Tlapák z e-shopu BatteryShop.cz. „S inovacemi přirozeně nepřestaneme. Například na příští rok plánujeme redesign internetového obchodu,“ dodal Tlapák.