Invia.cz letos rozdává k dárkovým poukazům předplatné časopisu

Do konce roku získají zákazníci cestovní agentury Invia.cz k nákupu dárkového poukazu roční předplatné časopisu. Při pořízení certifikátu na nákup zájezdů v hodnotě od 10 tisíc korun lze vybírat ze sedmi vybraných titulů. O vánoční dárky v podobě poukazu na dovolenou je letos enormní zájem. Za první dva prosincové týdny meziročně vzrostla poptávka o 64 %. Cestovní agentura proto objednala dotisk těchto poukazů.

Cestovní agentura Invia.cz, největší český internetový prodejce zájezdů, se poprvé v letošním roce rozhodla spustit speciální vánoční akci a odměnit zákazníky za nákup dárkových certifikátů. Ti si ke svému nákupu budou moci zvolit roční předplatné v hodnotě 500 Kč. Lidé mohou vybírat z časopisů Moje psychologie, Food, Dieta, Bydlení, Maminka, Lidé a Země či Moje zdraví.

„V rámci naší nové vánoční akce jsme se rozhodli obdarovat lidi, kteří se zase chystají obdarovat své blízké. Za nákup vánočního dárku, tak mohou získat předplatné. Už bude na nich, jestli si časopis nechají nebo využijí jako druhý dárek,“ sdělil Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz, která je jedničkou na českém trhu on-line prodeje zájezdů. „Každoročně počet prodaných certifikátů roste, letos před Vánocemi registrujeme opravdu vysokou poptávku. Proto jsme se v polovině prosince rozhodli provést dotisk poukazů, abychom byli dostatečně připraveni na vánoční nákupní horečku,“ doplnil Tůma.

Největší zájem je o nákup dárkových poukazů tradičně až poslední týden před vánočními svátky. Poukazy je možné pořídit na pobočkách cestovní agentury Invia.cz po celém území České republiky, a to až do 23. prosince do 18. hodin. Samozřejmostí je možnost objednání certifikátu na nákup zájezdu prostřednictvím online formuláře na webových stránkách www.invia.cz, případně telefonickou objednávkou.
 
„V případě, že se zákazníci rozhodnou pořídit jako vánoční dárek náš certifikát na dovolenou a objednávají jej online, potom doporučujeme učinit objednávku do 21. prosince. Díky tomu budou mít jistotu, že jim bude poukázka doručena do Štědrého dne,“ uvedl Michal Tůma z cestovní agentury Invia.cz. „Akci s nabídkou předplatného jsme se rozhodli prodloužit do konce letošního roku. Díky tomu budou mít možnost získat bonus v podobě časopisu i opozdilci,“ dodal Tůma.