SHERLOG zahájil s motorkáři sezónu. Podívejte se na video ze spanilé jízdy

Burácení motorů, vůně spáleného benzínu, a hlavně několik tisíc motorek na trase z Prahy do Poděbrad. Tak vypadalo v sobotu 1. dubna tradiční, v řadě již devatenácté, zahájení motorkářské sezóny. S bezpečností spanilé jízdy pomáhal i nový vyhledávací vůz společnosti SECAR BOHEMIA, která provozuje pokrádežový systém SHERLOG. Ten díky kameře celou jízdu navíc i zaznamenal.

Jarní počasí přilákalo na tradiční zahájení motorkářské sezóny, které pořádá Harley-Davidson Club Praha, tisíce milovníků jedné stopy. Motorkáři vyjeli z Černého Mostu a zamířili do Poděbrad. Bylo jich tolik, že se na kolonádu a náměstí Jiřího z Poděbrad ani nevešli, a pořadatelé je tak museli odklánět i na náměstí T. G. M. a do přilehlých ulic.

„Krásné počasí přilákalo na tradiční zahajovací jízdu více motorkářů i fanoušků než v předchozích letech. Odhadem mohlo na místě být pět až šest tisíc motorkářů, akci navíc sledovalo obrovské množství diváků,“ uvedl Pavel Vacek ze společnosti SECAR BOHEMIA, jehož tým se svým zářivě červeným vozem Škoda Kodiaq pomáhal s bezpečností celé akce. Vyhledávací vůz SHERLOG uzavíral oficiální kolonu motorkářů Harley Davidson a ve spolupráci s Policií ČR dbal tým SHERLOG na bezpečnost účastníků celé akce.

Jak vypadala spanilá aprílová jízda motorkářů, se můžete podívat na videu, které posádka auta zachytila s pomocí kamery na kapotě. Dostupné je na následujícím linku: https://www.youtube.com/watch?v=xB57W5y4P-E

Společnost má k motorkářům dlouhodobě velmi blízko. Od dubna je v jejím portfoliu navíc nově i pokrádežový systém SHERLOG Moto určený právě majitelům jednostopých strojů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *