Brněnská vysoká škola BIBS hostí mezinárodní vědeckou konferenci. Výsledky výzkumů jsou přístupné veřejnosti

V Brně odstartoval pátý ročník mezinárodní vědecké konference International Conference on Cognitive – Social, and Behavioural Sciences. Akci, kterou v minulosti hostil Kypr nebo Turecko, zahájila dnes v 16 hodin Lenka Cimbálníková, rektorka vysoké školy BIBS, organizátora akce.  Prezentace účastníků konference budou veřejnosti k dispozici až do středečního odpoledne.

Unikátní virtuální konference zavítala do Brna vůbec poprvé. Organizace akce se ujala brněnská škola BIBS ve spolupráci s britskou Future Academy. Výsledky svých výzkumů zde prezentují akademici z Evropy, Ruska i Asie. Někteří z autorů se zúčastnili i slavnostního zahájení akce, klasické prezentace je však nečekají. „Virtuální konference nemá na rozdíl od těch klasických pevně daný program. Zájemci si tak v našem sále mohou prohlédnout postery všech autorů, které shrnují to nejdůležitější z jejich dosud nepublikované práce. V případě, že je konkrétní výzkum zaujme, pak budou mít možnost získat přímý kontakt na autora práce,“ řekl výkonný ředitel BIBS Martin Novák.

Prezentace vybraných posterů jsou k prohlédnutí v prostorách Vysoké školy BIBS na adrese Lidická 81. Vystaveny zde budou až do středeční 17. hodiny. Konference je volně přístupná výzkumníkům, akademikům, studentům i dalším zájemcům o oblast kognitivní a behaviorální vědy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *